Old Biscuit Mill

Old Biscuit Mill är som en liten by mitt inne i en pulserande storstad. Denna lilla enklav är en naturlig mötesplats där människor kommer samman för att umgås och dela sina respektive passioner med varandra. The Mill – som denna konstnärliga lilla fristad brukar kallas av sina egna – är belägen mitt inne i Woodstock, som i sin tur är en förort till Kapstaden. Det är ett område som har mycket att erbjuda sina besökare. Marknader, workshops, små butiker, dekadenta restauranger, festivaler och olika kulturella produktioner är bara några exempel på vad som väntar på dig när du beger dig rakt in i smeten i Old Biscuit Mill. Välkommen till The Mill, där Sydafrikas kulturella själ blottläggs.

The Old Biscuit Mill är en mysig liten konstnärlig och kulturell enklav – en mindre stad i staden – belägen i hjärtat av Woodstock, drygt en kilometer öster om Kapstadens centrala delar. The Mill, som området brukar kallas av gemene man, inbjuder dig till att komma dit för att uppleva dess puls och för att få träffa några av Sydafrikas allra mest talangfulla och innovativa designers, konstnärer, fotografer och kulturella experter. Här vimlar det även av olika marknader där man kan göra riktigt fina fynd bland marknadsstånden. Workshops, butiker och restauranger samt olika musikaliska produktioner är andra exempel på vad The Old Biscuit Mill kan erbjuda dig som besökare.

The Old Biscuit Mill har fått sitt namn efter en gammal kvarn som stod på det område som utgör dagens The Mill. Bebyggelsen består idag av en charmig arkitektur som tilltalar både de boende såväl som de turister som söker sig hit. Om det är konst, musik eller någon annan form av kultur som du är intresserad av så kan vi rekommendera dig ett besök på Old Biscuit Mill när du befinner dig i Kapstaden.