Lyxig resa till Sydafrika

Passa på att ge er resa till Sydafrika en extra lyxig guldkant genom att unna er det där lilla extra under er vistelse där. Njut av lyx och flärd, god mat och dryck, exklusiva safarilodger samt femstjärniga lyxhotell i Kapstaden och Sydafrikas övriga storstäder. Givetvis kan ni skräddarsy er egen resa till Sydafrika så att inget lämnas åt slumpen.

Låt er resa till Sydafrika – detta enormt vackra land – få bli en resa som omgärdas av all tänkbar lyx som landet kan bjuda på. Se till att sätta en exklusiv guldkant på era upplevelser i Kapstaden, Kruger National Park och invid Indiska Oceanens vågsvall med ett lyxigt boende i en egen villa direkt på stranden, resor med världens lyxigaste tåg och moderna luftkonditionerade långfärdsbussar, exklusiva safarilodger och givetvis med er alldeles egna personliga guide.

Vi har väl alla våra egna drömmar och idéer om vad man vill vara med om på den där resan som man kanske har gått omkring och längtat efter under så lång tid. Vissa av oss vill kanske leva lite enklare och mer spartanskt på semestern medan många av oss andra hellre vill ha en guldkant på sin semester. Därför är det viktigt att ni låter er researrangör få veta alla era önskemål inför resan så att den kan läggas upp på precis det sätt som ni önskar och så att inget blir lämnat åt slumpen. Sydafrika är ett land som kan erbjuda er all den lyx som ni efterfrågar på er resa dit. Här kan ni i sanning kosta på er att leva, äta, bo och resa som riktiga kungligheter där enbart det allra bästa är gott nog åt er. Njut av shopping och storstadspuls, vildmarksliv i nationalparker och game reserves och transporter med all den komfort och lyx som tänkas kan.