Budgetresa till Sydafrika

En resa till Sydafrika behöver inte kosta en smärre förmögenhet. Det finns väldigt många sätt att kunna uppleva Sydafrika, som förmodligen är världens vackraste land, till mycket förmånliga priser. En budgetresa till Sydafrika ger dig minst lika mycket tillbaka som en mer lyxig resa kan göra. Här ska du få några tips på vägen.
Sydafrika lockar och kallar på oss med all sin skönhet och alla spännande äventyr som man kan få vara med om under en resa dit. Många vill gärna passa på att omge sig med all tänkbar lyx på sin Sydafrikaresa medan det finns minst lika många som hellre lägger sina pengar på annat än lyxhotell i Kapstaden och påkostade safarilodger i Krugerparken. En budgetresa till Sydafrika behöver inte alls vara mindre händelserik eller sämre än en resa med guldkant till detta vackra land. Är du på jakt efter ett billigare alternativ inför din kommande Sydafrikaresa så ska du få några tips här.

Coachsurfing
Detta är ett relativt nytt sätt att uppleva nya länder och kulturer på ett billigare sätt än att bo på hotell eller vandrarhem. Coachsurfing är ett webbaserat nätverk med nästan fem miljoner användare i 246 länder. Tanken med coachsurfing är att personer som reser ska kunna besöka och dela livet med människor i andra länder och kulturer. Filosofin sammanfattas i ”En soffa i taget”.

Boka din resa hemifrån
Genom att boka så mycket som möjligt hemifrån innan er resa så kan ni komma mycket billigt undan. Dammsug nätet på jakt efter priser på flyg, boende, sevärdheter och hyrbilar och annat så kommer ni att kunna tjäna tusenlappar redan innan avresan. Att tänka efter innan kan visa sig vara mycket lönsamt i långa loppet.

Nätcommunities
Resedagboken och andra nätcommunities är värdefulla redskap i jakten på budgetresor för alla ressugna.

Trevlig resa!